Julestjerner / adventstjerner fra Watt & Veke

Watt & Veke

Watt & Vekes papirstjerner har blitt produsert i mange år på en fabrikk like sørøst for New Delhi i India. Og det fantastiske er at papirstjernen kommer fra India. Når du kjøper en stjerne fra Watt & Veke, vil du forstå hvorfor de er så stolte av dem.

Bak hver stjerne ligger hardt arbeid. Det finnes mange forskjellige stjerner i forskjellige prisklasser, men bak hver Watt & Veke papirstjerne ligger hardt arbeid både fra de som forsiktig bretter stjernens armer for hånd og limer dem sammen, til fabrikkeierne som bryr seg om kvalitet og produksjonsprosesser. Markedets beste og mest unike papirstjerner

Limet til stjernene er spesielt utviklet for å takle det skandinaviske klimaet. Det betyr at stjernen tåler våre skarpe temperatursvingninger og at papirstjernen din vil vare i mange år. Alt dette er grunnlaget for å levere til deg, markedets beste og mest unike papirstjerner. Laget av 100 % resirkulert tekstil Fabrikkens produksjon ligger i et grønt fabrikkområde hvor det stilles høye miljøkrav. Flere av stjernene er laget av 100 % resirkulerte tekstiler og fabrikken bruker ikke vann i produksjonen. Slik at du kan spare på Indias ressurser, hvor rent drikkevann er mangelvare. Store vinduer slipper inn dagslys, noe som gjør det mulig å spare strøm. Dette bidrar også til at alle arbeidere som forsiktig sitter og bretter, limer og slår hull i stjernen din, får et lyst og trivelig arbeidsmiljø. Flertallet av de som sitter på plass er kvinner. Så ved å kjøpe papirstjerner fra vår leverandør, hjelper du flere kvinner i India til å bli mer uavhengige.