Levering

Det du handler kan enten hentes i butikken på Myrvoll eller sendes pr post. Bestillinger på mindre enn kr. 300,- må hentes i butikken. Frakt kr 149,- for bestillinger mellom kr. 300,- og kr. 999,-

Fri frakt for bestillinger over kr. 1.000,-. Egne priser for frakt av møbler, store tepper o.l., pris på forespørsel.

Betaling

detgledes.no har tre betalingsalternativer: Vipps, Visa/MasterCard og "det gledes" gavekort

Vipps

Dersom du ønsker å betale med Vipps-appen på mobiltelefon: Huk av for "Nets" i kassen. Når du går videre til betaling, dukker Vipps opp som et av alternativene i betalingsvinduet til Netaxept. Der legger du inn telefonnummer, og et push-varsel blir sendt til din mobiltelefon. Kjøper har fire minutter til å bekrefte betalingen i Vipps-appen. Logg inn i appen, og godta betalingen ved å trykk på "betal"-knappen. Dersom betalingen er godkjent, mottar kunden en kvittering i Vipps-appen, samt en betalingsbekreftelse fra detgledes.no. 

Visa/ Kredittkort

Du kan også velge å betale med Visa og eller MasterCard i kassen. Vi bruker Netaxept fra Nets som betalingsformidler og Teller som kortinnløser.

Netaxept er en elektronisk betalingsløsning som tilfredsstiller de strengeste sikkerhetskravene til kredittkortutstederne. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk, og blir ikke sendt videre til nettbutikken.

Når du har gått gjennom ordren, godkjent salgsbetingelsene og trykket "bestill", sendes du videre til Netaxepts betalingsvindu. Du autoriserer betalingen ved hjelp av Bank ID. Da blir beløpet reservert. Summen blir først trukket når vi sender ut varen/e.

For kunder under 18 år ber vi om skriftlig godkjennelse fra foresatte for kjøp med bankkort. 

Du kan også velge å få tilsendt faktura på mail. Varen blir da sendt ut når betalingen er registrert hos oss. Kunder under 18 år kan ikke bestille varer med faktura som betalingsmåte.

Gavekort

Har du fått et det gledes-gavekort kan du bruke det ved betaling i nettbutikken. Velg da "Betal med gavekort" i kassen. Pass på å legge inn nummeret på gavekortet under "Legg til mer informasjon" i adressefeltet. Dersom bestillingen overstiger verdien på gavekortet, vil du få tilsendt en faktura med restsummen som skal betales. Dersom du har penger til gode, vil du få en tilgodelapp på summen som er igjen på gavekortet. 

Ved betaling ved bruk av gavekort gjelder samme betingelser for angrerett og reklamasjon som ved betaling med kort/faktura/Vipps. 

Gavekortet gjelder i 12 måneder fra aktiveringsdato.