KVALITET OG DANSK DESIGN - KAN LEVERES FRA APRIL!

Ankers nye RIB kolleksjon tilfører hagen, utestuen eller sommerhuset både tidløshet, optimal ergonomi og bæredyktighet. Scanteak RIB er innovativt og holdbart dansk design. Hagemøblene er av høy kvalitet med levetid opp til hele 20 år eller mer.

RIB er en nytolkning av de klassiske teakmøblene, og en hyllest til den danske designens gyldne alder, og ikke minst Wegner, Juhl, Jacobsen og de andre som hele tiden representerer dansk design over hele verden. Utviklingen tok sin tid, slik at vi kunne tilby en minimal og tidløs design, sammen med et uovertruffent ambisjonsnivå med hensyn til kvalitet og bærekraft. Vi er derfor glade og stolte over at vi endelig kan tilby Scanteaks bærekraftige møbelserie i kjerneteak, som  våre kunder vil kunne nyte i årevis.

One tree planted - ett tre plantes for hvert solgte møbel

Alle produktene er bærekraftig produsert og FLEGT-sertifisert, og Anker jobber mot illegal skogshogst og rydding av verdens skog. Alle teakmøblene ovntørkes og bearbeides. Det finnes ikke noen kjemikaler brukt i fremstillingsprosessen - kun godt håndverk og mye kjærlighet til det å arbeide med tre. Vi planter dessuten nye trær, i samarbeid med ONETREEPLANTED, et nytt tre i Indonesia plantes for hvert solgte møbel.

Du behøver bare olje eller annen behandling hvis gyllent utseende er ønsket. Teak i denne kvaliteten trenger ingen behandling av hensyn til holdbarhet,og kan stå ute i nordisk vær uten noen form for behandling. Bordflaten kan med fordel være mettet med såpestrimler for å øke motstanden mot fettflekker etc.

Vi er stolte over å være eneste forhandler av Anker RIB-møblene i Norge.